keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Olohuoneen talvinen sisustus



Moikka,

Nyt tuli se aika, kun kaivoin meidän lämpöisemmät sekä pehmoisimmat sisustustekstiilit esille. Olohuoneessa hyvin palvellut Cross-huopa sai siirtyä piristämään makkarin sisustusta ja sen tilalle olohuoneeseen kaivoin kaapista pehmoisen karvapeitteen. Sen alle iltaisin on taivaallista käpertyä.

Sohvapöydälle tein pienen esillepanon kaappien kätköistä löytyneistä lemppari joulusomisteistani. No okei, kaikki mun koristeet on lemppareitani. :)
Balmuir-kynttilä palaa lähes joka ilta ja vieläkin siinä on poltettavaa. Taidan haluta noita lisää!



Tähdet roikkuvat olohuoneen nurkassa ja tuovat omalta osaltaan hieman pehmeämpää valoa. Rakastan laittaa joulua kotiin, tämä on niin ihana vuodenaika. Muuten meidän olohuone on tutun ja turvallisen mustavalkoinen. Jouluisin olen tykännyt myös lisätä vähän runsaammin bling-blingiä, mutta tänä jouluna siihen voi tulla poikkeus...



...kaivoin nimittäin nuo ihanat kynttilänjalat sekä tarjottimen varastosta ja katselin niitä muutaman päivän tuossa lipaston päällä. Ja ne pääsivät jo ihan muualle, en vain saanut niistä sitä "jotain" mitä kimallus on aiempina vuosina antanut. Mutta katsotaan nyt mitä mieli sanoo lähempänä joulua.




Täällä on eletty pienoisia joulukiireitä. Lähinnä siis töissä. Tosin tänään kirmasin jouluostoksille, kun suvun lapset ovat tainneet olla kilttejä tänäkin vuonna.
Ja tiedättekö, että minusta tuntuu vuosi vuodelta enemmän ja enemmän, että noi lelut muuttuvat oudommiksi. Pyörin ja hyörin leluosastoilla ja ei, en tajua noista nykyisistä leluista yhtään mitään!
Eli rakkaat sisareni (jos luette tätä), anteeksi jo valmiiksi, mä olen super huono noissa poikien leluissa. ;)

Nyt täytynee kömpiä iltapuuhiin (en taaskaan kerkiä lukemaan, saati kommentoimaan muiden ihania blogeja), että jaksaa taas huomenna tonttuilla duunissa.



Mukavaa iltaa,


Jonna



8 kommenttia:

  1. Oih! <3 mä tykkään niin kovasti teidän jouluisesta (talvisesta) sisustuksesta. Ihanalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuon tason päällä olevat kamat vaihtavat paikkaa niin nopeasti, etten kerkeä edes kaikkia teille tänne kuvaamaan. :)

      Poista
  2. Niin kaunista <3. Ootko muuten maalannut olohuoneeseenkin mustan seinän? Niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. No joo, tämä mun kodin tummennus-projekti on vähän lähtenyt lapasesta. Kohta asutaan varmaan mustassa kodissa. :D

      Poista
  3. Ai vitsit että näyttää ihanalta :) karvapeite ♡

    VastaaPoista
  4. Ihana sisustus, musta-valkoisuus toimii!!! ;) Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mustavalkoisuus on kyllä taattua laatua. ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!