maanantai 13. lokakuuta 2014

Valoa pimeyteen




Ihanaa maanantaita,

Täällä ollaan hypätty taas uuteen viikkoon ilon kautta, vaikkakin pientä väsymystä onkin havaittavissa. Viikonloppu meni nopsaa, kuten aina.
Liikuntaa, hyvää ruokaa, lepoa, lehtiä, sushia ja kirppistelyä. Tein kivan löydön kirppikseltä, siitä kerronkin ihan omassa postauksessaan.
Kävin myös shoppailemassa Itiksessä ja tein ihan huippu löydön Hemtexistä. Oranssi ale hintalappu sai ilon ylimmilleen, kun bongasin ihan täydellisen valosarjan meille.



Valosarja on led-valoilla, valoteho on loistava. Ei vääristyneitä sävyjä, eikä hitaasti syttyviä lamppuja. Hinnaksi jäi noin 15 egee, joten ei paha.
Mä viritin sen heti keittiöön, missä meillä oli aiemmin pallovalot, ne sai ihan uuden paikan olkkarista. Nyt on vähän taas tuotu valoa pimeyteen.

Mun tekisi mieleni jotain muuta kehitellä noiden tuolien istuinpehmusteiksi. Noi harmaat ostin alunperin "väliaikaisiksi", mutta siinä ne edelleen tököttää. Kunpa osaisin ommella, mä niin opettelen sen eläkkeellä hurauttaisin mustavalkoiset ihanuudet noihin... :)




Tosissaan väsymys on iskenyt tänne tuon pimeyden mukana. Ihan tylsää. Talviunet voisivat sopia mullekkin, kuten meidän maakilpparillemme. Hän on jo vaipunut talvihorrokseen.
Olen yrittänyt nyt vetää kaiken maailman vitamiineja (vaikka syönkin monipuolisesti) ja omega-3 nappuloita, jos ne veisivät tätä haukottelua sekä väsyä muualle.

Olisiko siellä keinoja jotka olette huomanneet toimivan väsymykseen näin kaamosaikaan? Kaikki vinkit olisivat ihan kiva kuulla, koska mua ihan ärsyttää, kun ei jaksa edes lenkille lähteä. Salista puhumattakaan. Vaikka ne varmasti auttaisivat tähän lapamato olotilaan...




Mahtia viikkoa kamut!


Jonna



2 kommenttia:

  1. OI miten ihanat valot! Ja tuo keittiönpöytä! Täälläkin on väsymystä ollut ilmassa jo tovin, mutta ehkäpä ne valot ja kynttilät vähän piristää syksyn pimeydessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pöytä on kyllä aivan ihana ja sopii meille täydellisesti mitoiltaankin. :)
      Valosarja oli ihan mahtava löytö, kiva tehdä välillä edullisia löytöjä.
      Kynttilöiden voimin täälläkin fiilistellään syksyä.

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!