torstai 18. syyskuuta 2014

Syksyn avaintuote vaatekaappiin







Heissan,

Arvaatteko mikä on tänä(kin) vuonna mun vaatekaapin avaintuote? Jep, neulemekko. Lämmin ja takuulla helppo valinta. Ei tarvitse miettiä sen kummemmin, että mitä pukisi päälle. Sukkikset ja lämmin neulemekko on täydellinen kombo.
Neulemekkoja on monenlaisia, joten materiaaleihin kannattaa panostaa jos tahtoo että mekko pysyy kuosissa pitkään. Villa, puuvilla, mohair yms. ovat aina hyvä valinta.






Itse valitsen aika neutraaleita värejä vaatekaappiini. Musta, harmaa ja ripaus valkoista, niillä on menty ja mennään jatkossakin. En tuntisi oloani kotoisaksi värikkäissä vaatteissa. :)
Onko teillä joku must-vaate mikä pelastaa aamut?

Täällä on nautiskeltu kuumehöyryjen saattelemana viimeyö! Meillä on flunssa kiertänyt koko perheessä ja mä taisin nyt olla se "onnekas" joka sai viimein sen paholaisen.
Huomenna on kyllä muutama tärkeä meno, joten kaikki dropit vedetään tänään kupoliin, että menot saa hoidettua kunnialla.

Tänään vietänkin päiväni iisisti loikoillen himassa ja Elloksen Outletin supertarjousta katsellen. Tuli nimittäin tarjous jossa saa kolmesta outlet tuotteesta vielä -50% pois hinnasta.


Aurinkoista päivää sinne,


Jonna







(Kuvat lainattu: KappAhl, Ellos ja Boozt. Postaus sisältää mainoslinkkejä.)

2 kommenttia:

  1. Kaikki tosi kivoja! Alkoi heti tekemään mieli uutta neulemekkoa. :) Parane pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekot on kyllä mahti keksintö. :)
      Kiitos, täällä yritetään hoitaa omaa räkänokkaa. :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!